Nieuws

Workshop brioche breien

Zondag 14 april kun je meedoen. De briochesteek ofwel de patentsteek wordt veel gebruikt voor sjaals,omdat het een elastisch, volumineus en zacht breisel geeft. Klik hier voor meer info.

Rowan Magazine 65!

Het nieuwe lente/zomer magazine vers van de pers. Rowan Knitting & Crochet Magazine 65 biedt je 4 verbluffende collecties, en 50 prachtige patronen. Kom naar de winkel of klik hier voor een impressie.

Nieuwe workshop data 2019!

Heb je goede brei voornemens voor 2019? Doe eens mee met onze workshops op zondagmiddag. Voor zowel het sokken breien, de sample lace shawl, als het top-down breien zijn er nieuwe data beschikbaar. Ook het Brei Lab gaat 10 januari weer van start!

En de winnaar is Hilda van Dijk!

Hilda is de winnaar van de € 500,- aan wol! tegoed, hierbij (klik) het ontwerp voor iedereen die de sokken ook wil breien! Je kunt ze ook terugvinden onder gratis patronen

Nieuwe garens Manos del Uruguay

Verwen jezelf bij Wol! We hebben nieuwe garens binnen van Manos del Uruguay, het fair trade merk dat niet alleen de mooiste garens maakt maar daarbij ook een inkomen verschaft aan vrouwen die op het afgelegen platteland van Uruguay wonen.

Cadeau ideeën

Kleine cadeautjes nodig? Wij verkopen breivorken voor klein en groot en voor de haaksters zijn er de speciale mandalapakketten met garen en patroon. Ook heeft WOL! een uitgebreide collectie boeken. Je kunt natuurlijk ook altijd jezelf verwennen met een paar mooie bollen wol.

Veelzijdige sokkengarens

Bij WOL! hebben we ook prachtige sokkengarens ….